Trygghet, kontroll och besparingar!

Postrack levererar marknadens bästa positioneringstjänst speciellt anpassad för strömlösa föremål. Våra tjänster är helt anpassade för att ge våra kunder trygghet, kontroll och besparingar på ett enkelt sätt. Vår pTag är utan kablar, helt vattentät, extremt tålig och har en livslängd på upp till 10 år utan batteribyte. Postracks produkter utvecklas och produceras i Sverige. Helt unikt och helt säkert.

Containers

Containers

Få kontroll på dina containers! Förhindra olovlig tömning. Synkronisera hämtningar. Minska kostnader för rangering och service.

Trailer

Trailers

Vi erbjuder trygghet och kontroll. Se var era trailers befinner sig. Effektivisera era körningar. Se lastning och lossning. Övervaka dörr till dörr leverans.

LiftByggmaskiner

Lift och Byggmaskiner

Se var era maskiner befinner sig. Avläs faktisk användning. Kontrollera långtidsuthyrningar.  Håll koll på serviceintervall.  Upptäck olovlig användning eller stölder.

LosaForemal

Värdefull egendom

Vi kan positionera allt från plogblad, reklamvagnar, löst transporterat gods till kabelrullar, husvagnar och båtar. Service och trygghet genom att se förflyttningar och användning av era tillgångar.

Tågvagnar

Vi hjälper er med information om ankomster, avgångar, och live-data om var er tågvagn befinner sig i hela Europa. Ni kan, på karta och i schemalagda rapporter, se samtliga resor samt drifttid och körda kilometer.

Lång livslängd utan underhåll


Vår vision är att vara det självklara valet för världens största ägare och operatörer av Trailers, Containrar, Maskiner och andra strömlösa föremål.

Postrack är den enda renodlade positioneringstjänsten för batterilösa föremål. Postrack består av en strömsnål positioneringsutrustning med en livslängd på 4-10 år utan omladdning! Utrustningen är dessutom extremt stryktålig och väderbeständig. Montaget sköter kunden enkelt själv eftersom det inte behövs några som helst anslutningar.

Med vår unika tjänst och produkt är Postrack Europe AB en stark leverantör! Dessutom med konkurrenskraftigt pris och hög servicenivå.

  • Renodlad positioneringstjänst för batterilösa föremål
  • Livslängd på upp till 10 år
  • Enkel installation utan kablage
  • Webbaserad tjänst med karta och full historik
  • Kraftfulla larm- och rapportverktyg
  • Integrerbar med befintliga back-office system via API
  • Extremt tålig och helt vattentät
  • Ingen investeringskostnad

SSF